Snelle, betrouwbare WordPress hosting en onderhoud

Hosting:
Voor de hosting, het stukje schijfruimte op een server dat je nodig hebt om een website te tonen, hebben wij meerdere servers in Nederland. Eén van de partijen met wie we hiervoor nauw samenwerken is VDB Computers uit De Goorn. VDB is een bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van hosting en geniet in Noord-Holland niet alleen op het gebied van serveronderhoud een uitstekende reputatie, maar tevens op het gebied van ICT-kennis in het algemeen. VDB is een betrokken en gedreven partner waarin wij onszelf in herkennen: geen gechat en gemail van veraf als een probleem zich voordoet, maar een directe communicatie via de telefoon. VDB heeft een 24/7 hackmonitoring en er wordt dagelijkse een back-up van al onze websites gemaakt. Daarnaast maken zij drie maal per dag een SQL backup.

Wilt u uw WordPress website door onze laten hosten? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Onderhoud
Na het bouwen van een website heeft deze – net als een auto – periodiek onderhoud nodig. Zo moet altijd de laatste versie van WordPress gebruikt worden en de thema’s en plugins moeten up to date zijn. Ook voor het onderhoud van uw WordPress website bent u bij ons aan het juiste adres. Hiervoor hebben we een pakket samengesteld welke hier te bekijken is.

SSL-Certificaat
Een SSL-Certificaat is tegenwoordig niet meer weg te denken op een website. SSL staat voor Secure Sockets Layer en is een encryptieprotocol die de communicatie beveiligd. Simpel gezegd zorgt SSL voor een versleutelde veilige verbinding tussen de bezoeker en de website. Alle data, die worden verstuurd tussen de browser waar je gebruik van maakt en de server waar de website op staat, worden versleuteld, via data encryptie, verzonden en zijn niet te onderscheppen door kwaadwillenden. Verder zorgt SSL er ook voor dat je daadwerkelijk verbinding hebt met de website waar je verbinding mee denkt te hebben: authenticatie. Door de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is het per 25 mei 2019 zelfs verplicht om een SSL-certificaat te hebben als uw website van bijvoorbeeld een contactformulier gebruikt maakt.

De voordelen van SSL zijn:
– Veiligheid en privacy: u kunt garanderen dat u daadwerkelijk bent wie u zegt dat u bent en dat alle data versleuteld worden verzonden.
– Meer vertrouwen: wanneer een bezoeker ziet dat u gebruikmaakt van een versleutelde verbinding zal de bezoeker meer vertrouwen in uw website hebben.
– Het is goed voor uw Google ranking! Google ‘beloont’ namelijk veilige websites.

Wilt u het onderhoud van uw WordPress website door ons laten uitvoeren? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl