Ontmoet het team van WordPress Specialisten
Rob Krul

Eigenaar: Vormgeving & Aanspreekpunt

Onderscheidt zich in originaliteit en creativiteit. Brengt uw ideeën tot leven!

Warner de Weerd

Tekstschrijver & Verkoop

Betrokken, assertief en vooral ook op een breed terrein deskundig en creatief.

Dion Wegman

Programmeur

Specialist in mobiele (WordPress) websites en webshops.

WordPress Meesters is onderdeel van Moderne Meesters en is opgericht door Rob Krul. Na het behalen van zijn masterdiploma Communicatiewetenschap en diverse jaren verschillende marketing- en communicatiefuncties te hebben bekleed besloot hij in 2014 voor zichzelf te beginnen. Net als bij Moderne Meesters maken ook tekstschrijver Warner de Weerd en programmeur Dion Wegman deel uit van het team. Daarnaast beschikt WordPress Meesters over een groot netwerk aan freelance programmeurs, waaronder één vaste programmeur Anup uit Nepal die Rob tijdens één van zijn reizen heeft ontmoet. Door dit netwerk kunnen vrijwel alle klussen binnen 48 uur worden opgelost.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, creativiteit en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van Wordpess Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op.

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl