Intranet in WordPress laten bouwen

WordPress is al lang niet meer de eenvoudige blogsoftware van weleer. Inmiddels is het met WordPress ook prima mogelijk om een intranet platform te bouwen. Van eenvoudig tot complex. Voor diverse bedrijven hebben wij de intranet omgeving in WordPress ontwikkeld. Via het intranet platform houden deze bedrijven de medewerkers op de hoogte van nieuws uit de markt en de organisatie. Het platform is voorzien van modules voor mededelingen, nieuws, het toevoegen van invulformulieren en natuurlijk zijn interne documenten terug te vinden. Daarnaast is er smoelenboek met gegevens van de medewerkers en hun verjaardagen worden getoond. Per medewerker is het mogelijk om aparte (toegangs)rechten te geven. Vanwege de flexibiliteit van WordPress kunnen wij het intranet platform helemaal finetunen naar uw wensen. Uiteraard leveren wij het intranet op in de huisstijl van uw bedrijf..

Meer informatie over het ontwikkelen van intranet in WordPress? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl