WordPress website met WPML in meerdere talen maken

Om een WordPress website in meerdere talen te bouwen en beheren komt best wat kijken. Het vertalen kan snel en makkelijk door het gebruik van Google Translate. Wij zijn echter van mening dat dit geen goed idee is omdat de vertaalkwaliteit niet voldoende is. Wij bevelen daarom altijd de WPML, WordPress Multilingual plug-in aan om een WordPress website in meerdere talen te bouwen met behulp van een zogenaamde ‘language switcher’. Deze wordt vaak rechtsboven in de website getoond door middel van vlaggetjes van de betreffende taal. WPML biedt een gestructureerde en gebruiksvriendelijke manier voor meertalig beheer van websites. Omdat wij veel websites hebben gemaakt in meerdere talen zijn wij gecertificeerd als ontwikkelaar op de website van WPML. Wij configureren de door u gewenste talen en vullen eventueel ook de teksten toe. Deze kunt u na de configuratie ook eenvoudig zelf toevoegen.

Heeft uw hulp nodig bij de teksten / vertalingen? Onze tekstschrijver Warner de Weerd helpt u graag met vertalingen naar en van het Nederlands, Duits, Engels, Spaans en Russisch. Voor overige talen hebben wij contact met een officieel vertaalbureau. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl