Wat zeggen klanten over ons

Oog voor detail

De naam zegt genoeg. Wij zijn heel erg blij met website die voor ons is gemaakt! Ze hebben de website van A tot Z vormgegeven en gestyled en het is precies geworden wat hoe we het voor ogen hadden. Tijdens het bouwen is er een goede en duidelijke communicatie geweest en zijn er goede adviezen gegeven. Vooraf kregen we een opzetje van de website, en na akkoord was de website snel online. De eerste reacties op de website waren zeer positief! Vakkundig, goede communicatie, oog voor detail en een kwalitatieve en professionele website.

Erik van den Berg

Super mooie en duidelijke website

Ondanks de corona maatregelen, inclusief avondklok zijn Rob en Warner door sneeuw en gladheid, alsnog bij ons thuis gekomen voor een persoonlijke gesprek om onze wensen m.b.t. het vormgeven van onze vernieuwde website te bespreken. Het klikte direct. Met mijn persoonlijke verhaal hebben Warner en Rob een super mooie, duidelijke vernieuwde website weten te creëren. Wordpress Meesters is zeker aan te raden!!

Alexis da Cruz

Custom made WordPress website

Wordpress Meesters heeft voor onze rotatiedrukkerij een ‘custom made’ Wordpress website ontwikkelt met als één van de functionaliteiten een uitgebreid offerteformulier. Ze denken goed mee bij het gehele proces van ontwerp tot oplevering. Feedback wordt snel verwerkt met als resultaat een mooie website waar we veel goede geluiden over horen.

Dick Ranzijn

Mooie site en prachtige teksten

Het is lastig om een idee of beeld wat jezelf hebt voor een nieuwe website over te brengen aan mensen die er iets van moeten maken. Maar met Warner de Weerd en Rob Krul is dat heel goed gelukt. Ze hebben mijn ideeën goed weten te vertalen in een mooie website en prachtige teksten. Je wordt helemaal “ingezogen” in het werk wat ik zoal doe, Commissioning. Chapeau mannen van Wordpress Meesters te Alkmaar.

Bertus Toering

Professioneel team

Professioneel team waar wij erg fijn mee samenwerken. Snelle reacties, oplossingen en denken altijd mee. Wordpress Meesters is aan te raden voor als je klaar bent voor een mooie en professionele website!

Marketing Team

Prima site, ook de mobiele versie

Mijn site ziet er prima uit, ook als ik hem mobiel open staat het er mooi op. Goed werk geleverd door Wordpress Meesters. Complimenten!

Vincent de Moel

Uitstekende service en goede samenwerking

Wordpress Meesters doet al enige jaren naar volle tevredenheid voor ons het tekstschrijven, social media, grafische vormgeving en de website. We kunnen altijd rekening op een uitstekende service en goede samenwerking.

Remco Bakker

Erg tevreden over de samenwerking

Inmiddels werk ik met 2 sites die door Wordpress Meesters zijn gemaakt. De Vriendschap Driehuizen en 100 van Leeghwater. Beide zijn ze zeer snel en vakkundig gemaakt.  Aanpassingen op de site die ik niet zelf kan veranderen, zijn na een mailtje snel gedaan. Ik ben erg tevreden over de samenwerking!

Pieter de Reus

Strak en sfeervol

Maak een strakke website voor onze zakelijke klanten, maar laat ook zien hoe sfeervol en fantastisch ons gebouw eruit ziet. Dat was de opdracht van de Stichting Raadhuis Grootschermer aan de Wordpress Meesters. In korte tijd is Rob erin geslaagd om een website te bouwen die volledig voldoet aan onze eisen. Overzichtelijk, fraai en voor ons als Stichting makkelijk te onderhouden. Kortom, wij zijn tevreden en – gezien de reacties – onze klanten ook.

Bob Kiel

Mooiste strakke huisstijl

Wordpress Meesters in de persoon van Rob Krul ontwierp voor ons bedrijf een erg mooie strakke website die door onze (vaste) gasten met enthousiasme wordt ontvangen. De no nonsense benadering, slagvaardigheid en kundigheid van Rob maakt dat wij zeker vaker van de diensten van Wordpress Meesters gebruik zullen maken.

Douwe Wierstra

Deskundigheid m.b.t. vormgeving en marketing

Wij hebben Rob Krul (Wordpress Meesters) leren kennen in een hectische verhuisperiode van onze organisatie. Door de enthousiaste medewerking van Rob waarbij hij zijn deskundigheid m.b.t. vormgeving, website en marketing altijd voorrang gaf en hij op een vriendelijke manier de discussie met ons aanging ten einde een nog beter product c.q. uitstraling af te leveren heeft voor ons geresulteerd in een zeer mooie website voor ons met meer naamsbekendheid in onze regio. Een zeer aan te bevelen organisatie onder de bezielende leiding van Rob Krul.

Marjan van Dijk

Enthousiaste en gedreven persoonlijkheden

“Ik ben supertevreden met het eindresultaat van mijn huisstijl en website! Na een intake (waar goed naar mijn wensen zijn geluisterd) zijn we aan de slag gegaan.  Vervolgens is de samenwerking uitstekend gebleven. Als ik nu zo terugkijk is de goede communicatie de basis geweest voor het prachtige eindproduct.  De mannen achter Moderne Meesters zijn enthousiaste en gedreven persoonlijkheden wat voor mij als startende ondernemer heel prettig is geweest!”

Kelly Schoutsen

Wijzigingen goed en snel opgepakt

“Wij zijn goed geadviseerd en ben zeer tevreden over hoe onze site is geworden. We hadden iets in ons hoofd en dat is ontwikkeld naar een mooie, goede en overzichtelijke site. We kunnen er zelf ook goed in werken, daarbij kan ik altijd terecht met vragen over de site. Wijzigingen of aanpassingen worden altijd goed en snel opgepakt.”

Mayra Meester

Altijd goed bereikbaar

“De website die Rob van Wordpress Meesters voor mijn bedrijfje heeft gemaakt is echt helemaal wat ik wilde. Het ziet er super uit en heb al veel complimenten gekregen uit mijn omgeving. Daarnaast vind ik het ook heel prettig dat Rob altijd goed bereikbaar is en dat hij snel reageert als ik vragen heb. Kortom: mocht je iemand nodig hebben voor een mooie en passende website voor jouw bedrijf, zoek dan niet meer verder!“

Marise Lamm

Prachtige site

“Na een prettige kennismaking met Wordpress Meesters heb ik mijn wensen duidelijk kenbaar kunnen maken. Gedurende het proces van opmaak is verder goed contact gehouden, waarbij nieuwe ideeën/wensen konden worden geuit en er door Wordpress Meesters actief werd meegedacht om mijn bedrijf tot een succes te maken. Dit heeft geresulteerd in een prachtige site, waarvoor ik veel complimenten van derden heb gekregen. Deze ervaren, net als mij, de site als mooi, duidelijk en warm. Ik ben er superblij mee en kan Wordpress Meesters oprecht aanbevelen.”

Anita Boerkoel

Creativiteit en professionaliteit

“De samenwerking met Wordpress Meesters is van A tot Z heel goed geweest. Het eindproduct onderscheidt zich in creativiteit en professionaliteit. Ik beveel Wordpress Meesters inmiddels dan ook bij mijn relaties aan.”

Michel Ranzijn

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl