WordPress website laten maken in regio Alkmaar?

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Heeft u een nieuwe website of webshop nodig in omgeving Alkmaar – Heerhugowaard – Hoorn of een update van uw huidige website om in te spelen op de laatste ontwikkelingen? Wij zorgen ervoor dat uw visitekaartje herkenbaar, duidelijk en overzichtelijk is. En niet onbelangrijk: goed zichtbaar op mobiele apparaten en vindbaar door diverse zoekmachines. Dat is dan ook direct één van de redenen waarom wij onze websites in WordPress ontwikkelen. Naast de gebruiksvriendelijkheid en nog tal van redenen.

Wij bouwen onze WordPress websites o.b.v. een zogenaamd thema die wij kopen en vervolgens volledig naar uw wensen inrichten. Daarnaast is het mogelijk om een volledig ‘custom’ website te laten die niet van een thema gebruik maakt. Wij kunnen met alle ‘pagebuilders’ van WordPress uit de voeten. Zelf hebben we, vanwege de gebruiksvriendelijkheid, een voorkeur voor WP Bakery Page Builder en Elementor.

WordPress kosten
Hieronder vindt u onze (vanaf) prijzen voor het laten maken van een website in WordPress.

Website
Vanaf € 1.250,-
Website kant en klaar opgeleverd
Binnen uiterlijk 4 weken online!
Inclusief persoonlijk consult vooraf
Bij het basispakket levert u zelf de teksten, foto’s en logo’s
Wij leveren een compleet CMS incl.gebruikershandleiding
Incl. Google Analytics (webstatistieken) / SEO (zoekmachine) plug-ins
Service abonnement
Vanaf € 20 / mnd
Registeren domeinnaam
Webhosting
Onderhoud en upgrades
SSL-Certificaat
Altijd persoonlijke technische ondersteuning
Mailadressen (onbeperkt)

Recente projecten

Bekijk Portfolio
Websites
Websites
Websites
Olympics Committee
Websites
Websites

Over WordPress Meesters

Wij zijn een team van WordPress specialisten met als doel bedrijven te voorzien van professionele WordPress websites en bieden hulp bij WordPress problemen. Daarnaast ben u bij ons aan het juiste adres voor WordPress hosting en onderhoud.

Persoonlijke en professionele aandacht, betrouwbaarheid, duidelijke communicatie en Noord-Hollandse nuchterheid vormen de basis van WordPress Meesters. Neem gerust eens vrijblijvend contact op via 06-46060885 of rob[@]wordpressmeesters.nl